Mesaj gönder
Haberler
Ev > Haberler > Company news about LVT parkeyi bu şekilde seçmezseniz dekorasyonunuzdan memnun kalmazsınız.
Etkinlikler
Bize Ulaşın
Şimdi İletişime Geçin

LVT parkeyi bu şekilde seçmezseniz dekorasyonunuzdan memnun kalmazsınız.

2019-04-18

hakkında en son şirket haberleri LVT parkeyi bu şekilde seçmezseniz dekorasyonunuzdan memnun kalmazsınız.
LVT parkeyi bu şekilde seçmezseniz dekorasyonunuzdan memnun kalmazsınız.
Latest company news about You will not be satisfied with your decoration, if you do not choose LVT flooring like this.
Lüks Vinil Karo (LVT) döşeme, tasarım esnekliği, dayanıklılığı ve bakım kolaylığı sayesinde dünya çapında hızla popülerlik kazanıyor.Ancak istediğiniz estetiği yaratan LVT'yi bulmak her zamankinden daha kolay olsa da, tüm LVT'ler eşit yaratılmamıştır.Döşemenizin kalitesini yalnızca göründüğü gibi değerlendirmemek önemlidir.
Kuruluşunuzun benzersiz tasarımına ve pratik gereksinimlerine en uygun LVT'yi seçmenize yardımcı olmak için, Lüks Vinil Karo zemin kaplama satın almaya yönelik basit ve nesnel bir kılavuz oluşturduk.
Doğru zemin seçimini yapmanıza yardımcı olmak için bilmeniz gereken her şeye bakıyoruz ve ayrıca belirli özellikleri paylaşıyoruz.
satın alma ve kurulumdan sonra LVT'nizi korumanıza yardımcı olacak ipuçları ve püf noktaları, uzun süre en iyi şekilde görünmesini sağlamak için
olabildiğince.
LVT NEDİR?
Luxury Vinyl Tile, tipik olarak beş farklı katmandan oluşan bir sert zemin türüdür:
1. Poliüretan kaplama
2. Aşınma tabakası
3. Film tabakasını yazdırın
4. Vinil çekirdek
5. Vinil destek
LVT başlangıçta nasıl yapıldığına dair iyi bir fikir veren “sıcak preslenmiş kiremit” olarak biliniyordu.Katmanlar ısı altında birbirine kaynaşır ve
Ahşap veya taş gibi doğal sert zeminlere rakip olabilecek bir estetiğe sahip güçlü, dayanıklı bir zemin kaplama ürünü oluşturmak için basınç.
Geri Dönüştürülmüş İçerik Birçok döşeme üreticisi, ürünlerinin daha sürdürülebilir görünmesini sağlamanın bir yolu olarak LVT'lerinde tüketici sonrası geri dönüştürülmüş içerik kullanır.Prensip olarak bu sorun yaratmaz, ancak döşemenize bilinmeyen bir unsur katar.
LVT'nizdeki geri dönüştürülmüş içerik kontrol edilemiyorsa, zararlı kimyasallar içermediğinden emin olmak veya ürünün boyutsal kararlılığını ve dayanıklılığını nasıl etkileyeceğini bilmek çok daha zordur.Geri dönüştürülmüş içeriğin menşeini bilmiyorsanız, LVT'nize nelerin girdiğini ve bu eklenen öğelerin zemininizin kullanım ömrü boyunca nasıl bozulacağını bilmenin hiçbir yolu yoktur.
Örneğin, tüketici sonrası geri dönüştürülmüş içerik kullanan düşük kaliteli LVT'nin standarttan daha düşük bir PVC yüzdesi içermesi muhtemeldir.Bu, LVT'nin boyutsal kararlılığından ödün verir, yani karolar kurulumdan sonra kıvrılmaya ve büzülmeye daha yatkındır.

Herhangi bir sorunuz varsa veya tavsiye, ilham veya numune arıyorsanız, en iyi ürünü seçmeniz için ihtiyacınız olan her şeyi anlamanıza yardımcı olacağız.

Whatsapp/wechat: +86 13057223323

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite PVC Dekoratif Film Tedarikçi. telif hakkı © 2023-2024 pvcdecorative-film.com . Her hakkı saklıdır.