Mesaj gönder
Haberler
Ev > Haberler > Company news about Lvt döşeme ve mobilyalarda kullanılan dekoratif filmin farkı nedir?
Etkinlikler
Bize Ulaşın
Şimdi İletişime Geçin

Lvt döşeme ve mobilyalarda kullanılan dekoratif filmin farkı nedir?

2022-06-16

hakkında en son şirket haberleri Lvt döşeme ve mobilyalarda kullanılan dekoratif filmin farkı nedir?
Lvt döşeme ve mobilyalarda kullanılan dekoratif filmin farkı nedir?

LVT yer döşemeleri için kullanılan dekoratif film ile mobilyalar arasındaki temel fark, kalınlık ve uygulama yöntemidir.

 

1.LVT döşeme dekoratif filmi, mobilya dekoratif filminden daha kalın bir PVC malzeme tabakasından yapılır ve doğrudan döşeme yüzeyine ısı ve basınçla uygulanır.

Öte yandan, mobilya dekoratif filmi tipik olarak daha incedir ve mobilya yüzeyine yapıştırıcı veya ısı kullanılarak uygulanır.


2. Diğer bir fark ise dekoratif filmde kullanılan desen ve desen çeşididir.

LVT döşeme dekoratif filmleri, doğal döşeme malzemelerini taklit etmek için genellikle ahşap damarlı veya taş benzeri bir desene sahipken, mobilya dekoratif filmleri, geometrik, çiçekli ve soyut desenler dahil olmak üzere daha geniş bir dekoratif desen ve doku yelpazesi sunar.


3. Son olarak, LVT döşeme dekoratif filmi, birçok aşınma ve yıpranma senaryosuyla karşılaşacağı için yoğun yaya trafiğine, neme ve aşınmaya dayanacak şekilde tasarlanmıştır.Öte yandan, mobilya dekoratif filmi çizilmelere, lekelere ve diğer aşınma ve yıpranma belirtilerine karşı dayanıklı olacak şekilde özel olarak yapılmıştır, ancak LVT'nin katlandığı sık yaya trafiğine maruz kalmaz.

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite PVC Dekoratif Film Tedarikçi. telif hakkı © 2023-2024 pvcdecorative-film.com . Her hakkı saklıdır.