Mesaj gönder
Haberler
Ev > Haberler > Company news about SPC tıklama katı, sevginize değer dünyanın üç sihirli anahtarını fethediyor.
Etkinlikler
Bize Ulaşın
Şimdi İletişime Geçin

SPC tıklama katı, sevginize değer dünyanın üç sihirli anahtarını fethediyor.

2018-12-20

hakkında en son şirket haberleri SPC tıklama katı, sevginize değer dünyanın üç sihirli anahtarını fethediyor.

Pek çok PVC döşeme türü vardır, tüketiciler neden alanlarını dekore etmek için SPC döşemeyi seçmeyi tercih ederler? Ne tür avantajları vardır?

1, yapıda daha iyi tasarım ile

Piyasada iki tip PVC yer döşemesi vardır, biri geçme sistemli, diğeri ise tutkalla monte edilmiş, kliksiz düz kenar.Klişe zeminin kenarında kilit buton tasarımı bulunmaktadır, herhangi bir yapıştırıcı kullanılmadan montajı çok kolaydır.SPC kilit döşeme, yer değiştirmeyi önlemek için sıkıca bükülebilir.Doğru kurulum, tozsuz, su geçirmez işleviyle neredeyse kesintisiz hale getirir.Döşeme kenarı kıvrılma, deformasyon, daha uzun ömür, günlük yaşamda daha pratik endişe yok.

2, Tutkalsız kurulum, daha çevre dostu

Arkasında yapıştırıcı olan bazı kendinden yapışkanlı PVC döşeme, arka kağıdı yırtıp yere yapıştırabilir.Ancak kendinden yapışkanlı zemin için dikkat edilmesi gereken iki husus vardır.Birincisi, yapıştırıcının kendisinin çevre dostu olup olmadığı veya formaldehitin standardı karşılayıp karşılamadığıdır.Kalitesiz tutkal sağlık sorununa neden olabilir.Zaman geçtikçe yapıştırıcı eskiyebilir, sertleşebilir ve bu nedenle bağ gücü gevşeyebilir.

Yapıştırıcısız kurulum SPC tıklamalı döşemenin çevresel kaygılar olmadan kullanılması daha fazla tavsiye edilir, toka sabitlenir, daha güvenli stabilite.Genellikle tutkalsız döşemenin arkasında polimer malzemeler kullanılır ve kaymaz.nem önleme performansı ile yağışlı havaya daha iyi uyum sağlar ve bakım sürelerini azaltır.

3. Daha iyi genel etki

SPC kilitleme zemini üretiminde, yükseklik farkını önlemek için gelişmiş lazer doğrulama kalite algılama sistemini, yani lazer otomatik doğrulamayı benimser, tıklamanın daha ince ve pürüzsüz olduğundan emin olun.Endüstriyel standartlara sahip SPC geçmeli döşeme, manuel kurulum standartlarındaki hatayı azaltmak için. Kurulum sırasında, bir katı diğerine hafifçe vurarak yerleştirme yapılabilir.

Kilitleme kuvveti nedeniyle, deformasyonu ve kıvrılmayı önlemek için zemin sıcaklık değişimiyle birlikte genişleyecektir.

Aşkın varsa buna değer!Bu nedenle SPC kilit katı dünyayı fethetmek için!

Bizi iyileştirmek için web sitemizdeki yorumlarınıza hoş geldiniz.

Daha fazla bilgi için lütfen whatsapp/wechat/mobile: +86 13057223323 aracılığıyla bizi bulun.

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite PVC Dekoratif Film Tedarikçi. telif hakkı © 2023-2024 pvcdecorative-film.com . Her hakkı saklıdır.