Mesaj gönder
Haberler
Ev > Haberler > Company news about PVC konstrüksiyon ve dekorasyon, paketleme endüstrilerinde vb.
Etkinlikler
Bize Ulaşın
Şimdi İletişime Geçin

PVC konstrüksiyon ve dekorasyon, paketleme endüstrilerinde vb.

2019-07-24

hakkında en son şirket haberleri PVC konstrüksiyon ve dekorasyon, paketleme endüstrilerinde vb.
PVC konstrüksiyon ve dekorasyon, paketleme endüstrilerinde vb.
Latest company news about PVC consructure and applications in decoration,packing industries,etc.

Mükemmel yapı

PVC'nin tam adı Polivinilklorürdür, ana bileşen polivinil klorürdür.Ek olarak, ısı direncini, tokluğunu, sünekliğini vb. geliştirmek için başka bileşenler eklenir. Alt tabakanın ana bileşeni polivinil klorürdür. Bugün dünyada popüler ve yaygın olarak kullanılan bir sentetik malzemedir.Küresel kullanımı, tüm sentetik malzemeler arasında ikinci sırada yer almaktadır.PVC dünya çapında %4'lük bir büyüme oranıyla üretilmekte ve uygulanmaktadır.Son yıllarda, Güneydoğu Asya ülkelerindeki acil altyapı inşaatı ihtiyacına atfedilen Güneydoğu Asya'daki PVC büyümesi özellikle önemlidir.Üç boyutlu yüzey filmi üretimi için en uygun malzeme PVC'dir.

Yumuşak ve sert PVC olarak sınıflandırılabilir. Sert PVC pazarın yaklaşık 2/3'ünü oluştururken, yumuşak PVC pazarın yaklaşık 1/3'ünü oluşturur.Yumuşak PVC genellikle döşeme, tavan ve deri yüzeylerde kullanılır, ancak yumuşak PVC yumuşatıcı içerir (bu aynı zamanda yumuşak PVC ile sert PVC arasındaki farktır). Kolayca kırılgandır, muhafazası kolay değildir, Bu nedenle uygulaması sınırlıdır. Sert PVC yumuşatıcı içermez, bu nedenle iyi bir esnekliğe sahiptir, şekillendirilmesi kolaydır, kolay değildir kırılgan, toksik olmayan ve kirlilik içermeyen, uzun depolama süresi, bu nedenle büyük geliştirme ve uygulama değerine sahiptir. bundan sonra PVC olarak adlandıracağız. PVC'nin özü, yüzey için kullanılan vakumlu plastik emici bir filmdir. çeşitli panellerin ambalajlanması.Bu yüzden dekoratif film ve yapışkan film olarak da adlandırılır.İnşaat malzemeleri, ambalaj, ilaç ve benzeri birçok sektörde kullanılmaktadır. Bunların arasında %60 ile yapı malzemeleri sektörü en büyük paya sahip olup, onu paketleme sektörü ve diğer bir dizi küçük ölçekli uygulama takip etmektedir.

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite PVC Dekoratif Film Tedarikçi. telif hakkı © 2023-2024 pvcdecorative-film.com . Her hakkı saklıdır.