Mesaj gönder
Haberler
Ev > Haberler > Company news about Lvt döşeme ve mobilyalar için kullanılan dekoratif film farkı hakkında daha fazlası.
Etkinlikler
Bize Ulaşın
Şimdi İletişime Geçin

Lvt döşeme ve mobilyalar için kullanılan dekoratif film farkı hakkında daha fazlası.

2022-07-27

hakkında en son şirket haberleri Lvt döşeme ve mobilyalar için kullanılan dekoratif film farkı hakkında daha fazlası.
Lvt döşeme ve mobilyalar için kullanılan dekoratif film farkı hakkında daha fazlası.
Latest company news about More about the difference of decorative film used for lvt flooring and furnitures.

LVT (Lüks Vinil Karo) döşeme ve mobilya dekoratif filmi, dekoratif film teknolojisinin iki farklı uygulamasıdır.Bazı benzer özellikleri paylaşsalar da farklılıkları dikkat çekicidir.


LVT döşeme dekoratif filmi, aşınma tabakası ve zemin alt tabakası ile ayrı ayrı lamine edilebilir, bu sayede fabrikalar için maliyet tasarrufu sağlar.

Ancak mobilyalar için, aşınma tabakası ile lamine edilmelidir, toplam kalınlık, insanların farklı taleplerine göre 0,15 mm/0,2 mm/0,3 mm vb. olmalıdır.


Uygulama süreci ile ilgili olarak, LVT döşeme dekoratif filmi, sıcak pres adı verilen bir işlemle döşeme yüzeyine uygulanır.Sıcak pres işlemi sırasında film, ısı ve basınçla zemine bastırılarak iki malzeme arasında kesintisiz bir bağ oluşturulur.Tersine, mobilya dekoratif filmi, kullanılan malzemenin türüne bağlı olarak tipik olarak mobilya yüzeyine yapıştırıcı veya ısı kullanılarak uygulanır.


LVT döşeme dekoratif filminde kullanılan tasarımlar ve desenler, ahşap damarlı veya taş dokular gibi doğal döşeme malzemelerini taklit etmeye yöneliktir.Öte yandan, mobilya dekoratif filmi, geometrik, çiçekli ve soyut tasarımlar dahil olmak üzere daha geniş bir dekoratif desen ve doku yelpazesi sunar.


Özetle, LVT döşeme ve mobilya uygulamalarında kullanılan dekoratif film arasındaki temel farklar kalınlık, dayanıklılık ve kullanılan desen ve tasarım türüdür.

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite PVC Dekoratif Film Tedarikçi. telif hakkı © 2023-2024 pvcdecorative-film.com . Her hakkı saklıdır.