Mesaj gönder
Haberler
Ev > Haberler > Company news about Amerika pazarının yeni gözdesi LVT zemin vs ahşap zemin kim?
Etkinlikler
Bize Ulaşın
Şimdi İletişime Geçin

Amerika pazarının yeni gözdesi LVT zemin vs ahşap zemin kim?

2019-10-11

hakkında en son şirket haberleri Amerika pazarının yeni gözdesi LVT zemin vs ahşap zemin kim?
Amerika pazarının yeni gözdesi LVT zemin vs ahşap zemin kim?
Latest company news about LVT floor VS wood floor, who is the new favorite of the American market?

Amerika Birleşik Devletleri dünyanın en büyük tüketici pazarlarından biridir.2018'de Amerika Birleşik Devletleri'ndeki döşeme malzemelerinin toplam satışı, Çin'in yer malzemeleri üreticileri için en büyük ihracat hedefi olan yaklaşık 26,5 milyar doları buldu.
Amerika pazarının yeni gözdesi LVT zemin vs ahşap zemin kim?

Tarifelerin artmasıyla birlikte konut dekorasyon piyasası iyi performans göstermiyor.Bir sonraki pazar yeri nerede?

İlk şans nasıl kazanılır ve tüketici talebindeki değişim nasıl yakalanır?

Amerika Birleşik Devletleri pazarındaki elastik zemin sıcak anahtar neden analizi.
Bu yılki Beşinci Dünya Döşeme Kongresi'nde Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük döşeme distribütörü JJ Haines ve eski CEO Bruce Zwicker, 2018 yılında ABD'deki döşeme pazarının toplam satış hacminin yaklaşık 26,5 milyar dolar olduğunu söyledi. ahşap döşeme pazarı, döşeme malzemesinin toplam payının yaklaşık %13'ünü oluşturuyordu.Spesifik ürünler aşağıdaki gibidir:

latest company news about LVT floor VS wood floor, who is the new favorite of the American market?  0

En şaşırtıcı kategori, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki pazar payını oluşturan elastik zemin kaplama, 2007'de %9.80'den %18'e yükseldi. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük ikinci zemin dekorasyon malzemesi haline geldi.LVT zemin şu anda Amerika Birleşik Devletleri'ndeki elastik zemin pazarının yaklaşık %60'ını kaplamaktadır.2017 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde elastik zemin ithalatı 2.218 milyar dolara ulaştı.

latest company news about LVT floor VS wood floor, who is the new favorite of the American market?  1

Bay Bruce Zwicker şunları söyledi: Asyalı üreticiler fiyat savaşında iyidir.Son yıllarda Amerika'nın döşeme malzemeleri üretim kapasitesi artmakta ve pazar rekabeti giderek daha şiddetli hale gelmektedir.En şiddetli kategori halıdır.Halı pazarı küçülüyor.Kapasite fazlası riski taşıyan diğer bir kategori ise LVT ürünleri tarafından kuşatılan lamine ahşap döşemedir.Lamine ahşap döşeme için, su geçirmezlik işlevi ile yeniden biçimlendirilebilir ve geliştirilebilirse, kaderini tersine çevirmek mümkündür.

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite PVC Dekoratif Film Tedarikçi. telif hakkı © 2023-2024 pvcdecorative-film.com . Her hakkı saklıdır.