Mesaj gönder
Haberler
Ev > Haberler > Company news about Vinil Zeminler Nasıl Temizlenir: Bilmeniz Gereken 10 İpucu 2#
Etkinlikler
Bize Ulaşın
Şimdi İletişime Geçin

Vinil Zeminler Nasıl Temizlenir: Bilmeniz Gereken 10 İpucu 2#

2019-08-16

hakkında en son şirket haberleri Vinil Zeminler Nasıl Temizlenir: Bilmeniz Gereken 10 İpucu 2#
Vinil Zeminler Nasıl Temizlenir: Bilmeniz Gereken 10 İpucu 2#

Buradaysanız, muhtemelen vinil zeminlerin nasıl temizleneceği hakkında bazı sorularınız vardır.Endişelenme!Vinil döşemenizi yıllarca güzel tutmak için ihtiyacınız olan tüm ipuçlarına sahibiz.Başlayalım!

5) Zor Lekeleri Yavaşça Çözün

 

kasede kabartma tozu

 

Vinil döşemenizin asla lekelenmemesini umarız, kazalar olur.Özellikle çocuklar veya evcil hayvanlar etraftayken!Neyse ki, temizlenmesi zor lekeleri çıkarmanın birkaç yolu var.

 

Kabartma Soda Yapıştır: Bir macun oluşturmak için kabartma tozuna birkaç damla su ekleyin.Macunu sert bir lekeye uygulayın ve yumuşak bir bezle hafifçe silin.Bittiğinde silerek temizleyin.

İzopropil Alkol: Mürekkep veya keçeli kalem lekeleriyle uğraşıyorsanız, yumuşak bir beze az miktarda alkol sürmeniz işinizi görecektir.

Oje Çıkarıcı: Bunu yalnızca oje dökülmelerini temizlerken kullanın, ancak oje lekesini oje çıkarıcı ile silmek hemen ortaya çıkarmalıdır.

6) Ağdaya Hayır Deyin

 

pembe sprey şişesi

 

Bu günlerde, çoğu vinil tahta ve karo döşeme "balmumu yok" olarak etiketlenmiştir.Bu bir öneri değil, bir kural!Paspas ve cila ürünlerini kullanmak yıllar içinde birikmeye, kiri hapsetmeye ve hatta vinil döşemenizin rengini solmasına neden olabilir.

 

Vinil döşemenizin donuk göründüğünü fark ederseniz, döşemenizi iyice temizleyip durulayarak sabun birikmesinin meydana gelmediğinden emin olun.

 

7) Durulamayı Unutmayın

 

Su ile TritonCORE vinil tahta döşeme

 

Sabun veya vinil zemin temizleyicileri ile temizlik yapıyorsanız, paspaslarken durulamayı unutmayın!Temizledikten sonra zemini durulamak için yeni bir kova su veya hatta yeni bir paspas bulundurun.Döşemenizi durulamamak, sabunun zemine yapışmasına neden olabilir ve zamanla bu, kiri birikecek ve aslında hapsedecektir.

 

Vinil döşemenizi suyla aşırı doyurmak istemeseniz de, nemlendirilmiş veya sıkılmış bir paspasla durulamanız işinizi görecektir.

 

8) Mobilya Pedleri Kullanın

 

Yumuşak dokunuşlu keçe mobilya pedleri

Mobilya ayaklarınızın altında, özellikle ağır mobilyalarda, köpük veya keçe pedler kullanmak iyi bir fikirdir.Mobilya pedleri, vinil döşemenizdeki ezikleri, sıyrıkları ve çizikleri önlemeye yardımcı olabilir.Ayrıca, hareket halindeyken mobilyaları kaldırmak ve mobilyaları zeminde sürüklemekten kaçınmak iyi bir fikirdir.

Vinil için uygun pedleri aldığınızdan emin olun ve emin olun - bazı mobilya pedlerinde vinilin rengini bozabilecek kauçuk kullanılır.

9) Sürtmeleri Ovuşturarak Uzaklaştırın

Vinil döşemenizde çizikler görmek korkutucu olabilir, ancak neyse ki bunlar birkaç temizlik numarasıyla kalıcı değildir!

Tenis Topu: Elbette, kulağa tuhaf geliyor ama işe yaradığı kanıtlandı!Bir tenis topunu sürtünmeye dairesel hareketlerle ovmak, bazı sürtünmeleri silebilir.

Pembe Silgi: Çocuğunuzun büyük pembe silgisi, siyah çiziklerimizi gidermek için ihtiyacınız olan şey olabilir.Sadece sürtünmeyi silgiyle ovalayın ve işaret çıkabilir.

Yağ: Sürtünmeyi silgiler ve tenis topları için çok inatçı buluyorsanız, yağ bazlı bir çözüm deneyin.Yumuşak bir bez üzerine WD-40 veya jojoba yağı püskürtün ve çizikler gidene kadar bölgeyi nazikçe ovun.Yağ izlerini gidermek için alanı sirke ve su solüsyonuyla temizlediğinizden emin olun.

10) Buhardan Kaçının

vakumlu temiz vinil döşeme

Buhar bezleri, zeminleri hızlı bir şekilde temizlemek için şu anda çok popüler.Ne yazık ki, vinil döşemenize zarar verebilirler.Vinil döşemeniz %100 su geçirmez olsa bile, buharın yüksek ısısı vinil döşemenizi eğebilir veya hasar verebilir.

 

Güvenilir paspasa bağlı kalmak en iyisidir.

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite PVC Dekoratif Film Tedarikçi. telif hakkı © 2023-2024 pvcdecorative-film.com . Her hakkı saklıdır.