Mesaj gönder
Haberler
Ev > Haberler > Company news about Bu ipuçlarını alın, dekorasyonunuzdan şikayet etmeyeceksiniz.
Etkinlikler
Bize Ulaşın
Şimdi İletişime Geçin

Bu ipuçlarını alın, dekorasyonunuzdan şikayet etmeyeceksiniz.

2019-03-30

hakkında en son şirket haberleri Bu ipuçlarını alın, dekorasyonunuzdan şikayet etmeyeceksiniz.
Bu ipuçlarını alın, dekorasyonunuzdan şikayet etmeyeceksiniz.

SPC kilitli zemin, Avrupa, Amerika, Japonya ve Güney Kore'deki insanlar tarafından yaygın olarak sevilmekte ve tanınmaktadır, talep hızla yayılmakta ve artmaktadır.

SPC kilit döşeme neden bu kadar popüler? Çevre dostu, formaldehit içermeyen, yerden ısıtmaya uygun, tutkalsız kurulum, süper aşınmaya dayanıklı, su geçirmez, korozyon önleyici, küf, yangın geciktirici, sessiz ses avantajları nedeniyle emilim, güçlü kaymaz, geri dönüşüm, hafif ve kullanışlı.Yüksek elastikiyet, yüksek esneklik, yüksek ve düşük sıcaklık dayanımı.

SPC zeminin hammaddesi esas olarak polivinil klorür reçinesidir.SPC taban katmanı, bir T-kalıp ile birleştirilerek ekstrüde edilir ve PVC aşınma katmanı, PVC renkli film ve SPC taban katmanı, üç silindirli veya dört silindirli kalender makinesi tarafından tek seferde ısıtılır.Gömme ve kabartmalı, hiç yapıştırıcı kullanılmaz.

UV kaplamalı yüzey, aşınmaya dayanıklı koruma tabakası, toz önleyici, çizilmez, haşlanma önleyici, parlaklığı ve aşınma direncini artırır.

Büyük bir SPC zemin parçasını gerekli boyuta kesmek.

Yerleştirme: Yerleştirme makinesinden tıklama yapın.

Spc kilitli zeminin üretim sürecinden, malzemelerin çevre dostu olduğu ve etkin maliyetli mükemmel performansa sahip iyi bir ürün olan teknolojide ileri düzeyde olduğu görülebilir.

Bu oluşmaktadır:

1. UV:Zemin yüzeyinin parlaklığını koruyun ve ayarlayın.

2. Aşınma tabakası: yüksek Polimer reçineden yapılmış, şeffaf ve elastikiyeti arttırılmış, çizilmez.0.3-0.7mm

3. Renkli film yazdırın: dekorasyon stiline karar verin.0.07mm

4. SPC vinil katman: 3.0-5.5mm, şekil ve boyut kararlılığını, mo elastik ve neme dayanıklı, yangına dayanıklılığı (Bf1'e ulaşın) garanti etmek için yüksek polimer reçineden yapılmıştır.

Aşağıdaki avantajlarla:

1.Su geçirmez ve nem geçirmez.Geleneksel ahşap zeminin nemli ve çok sulu bir ortamda kolayca çürümesi, genleşmesi ve deforme olması sorununu temelden çözer ve geleneksel ahşap zeminin uygulanamadığı bir ortamda kullanılabilir.Yerden ısıtma, banyo, mutfak vb.

2.Böcek ve termit önleme, böcek tacizini etkili bir şekilde ortadan kaldırır ve hizmet ömrünü uzatır.

3.Geniş aralıklarda uygulama: bireysel stil, tasarımcı ve kullanıcılar tarafından kolayca gerçekleştirilebilir.

4.Ürün formaldehit içermez.Geri dönüştürülebilir, ahşap kullanım miktarını büyük ölçüde azaltan, sürdürülebilir ulusal politikaya uygun ve topluma fayda sağlayan çevre dostu bir üründür.

5.Yangın direnci.Etkili alev geciktirici olabilir, yangın seviyesi Bf1 seviyesine kadar çıkabilir, yangın durumunda kendi kendine söner ve herhangi bir zehirli gaz üretmez.

6.Basit kurulum: ahşap salma gerekli değildir, zeminin su geçirmez olması gerekmez, karmaşık bir süreç yoktur ve kurulum süresi ve maliyetinden tasarruf edilir.

7. Çatlama yok, genleşme yok, deformasyon yok, bakım yok, temizlemesi kolay, bakım maliyetlerinden tasarruf.

8. Ses emilimi ve enerji tasarrufunda mükemmellik, ısı transferi hızlıdır ve ısı koruması iyidir, odadaki enerji tasarrufu %30'a kadar veya daha fazladır.

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite PVC Dekoratif Film Tedarikçi. telif hakkı © 2023-2024 pvcdecorative-film.com . Her hakkı saklıdır.